Tuesday, October 6, 2009

ZaHRa PeGi oPiS..

zahra kat opis ummi..sebelum balik..
zahra n ummi..
zahra tengah tido..

ari rabu ari tu, 30 september 09..macam biasalah, ummi pagi2 lagi dah bersiap2 nak pegi keje..skali tu, mama yang jaga zahra tu call..mama mintak cuti dengan ummi ari ni jer sebab ada pakcik sedara dier yang meninggal..ummi pun ok jer..ingat kan nak cuti..tetiba teringat plak punch card kat ofis untuk bulan oktober, belum siap lagi..sok dah bulan oktober..nak mintak tolong opah & atok, dua2 keje pagi plak..ummi pun nekad jelah bawak zahra pegi ofis..sampai ofis, zahra masih tido..ummi pun letak zahra kat bawah meja..bile bos kuar jer, ummi pun mintak maaf dengan bos sebab terpaksa bawak anak pegi ofis..bile dah bangun, ummi letak kan zahra dalam walker..zahra kan bukan nya nak bebaring lama2..dier nak main jer..tapi nasib baik lah zahra tak buat perangai..dier main jer..tengahari ummi mandikan zahra kat surau..mase tido, zahra tido..tak kacau ummi wat keje pun..petang kol 5.00, baru lah zahra balik..first time lah ni ummi bawak zahra ke opis..sebab keje belum siap jer ummi bawak..kalo tak, cuti jelah..zahra..zahra..


2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

gud girl btol zahra ni. leh behave jerk + bertidur2an dlm opis ummi yerk. klu Zara, mau dh gegar gempita opis ngan jeritan die gamaknya..hehehehe..

@>--ummi zahra--<@ said...

tu pun mase zahra jaga, bising jugak mulut nya..sampai ummi cakap aper.."zahra..jangan bising..ni opis ni.."..hehehe..