Sunday, October 11, 2009

@ Si Comel Berbaju Raya Contest

ummi masih tengah dalam mood nak join contest lagi..seronok dapat bagi support kat blogger yang wat contest..menang kalah adat bertanding kan..ummi pun teringin nak masuk contest ni..tambah2 plak, ni first time ummi beraya dengan puteri yang terchenta..so, nak lah abadikan kenangan first time zahra berbaju raya dalam contest ni..hihihi..scroll lah kat bawah ni untuk tengok gambar yang dipertandingkan..cewah...!!!



Syarat Penyertaan

Jadi Follower BabyIbu dan add BabyIbu dalam bloglist anda. DONE!

Letak banner di sidebar blog anda dengan link ke entri ini. DONE!

Membuat entri mengenai contest ini diblog anda. DONE!

Dalam entri itu, upload satu (1) gambar si comel anda berbaju raya (berbaju raya = baju kurung/baju melayu). DONE!

Nama Diberi : Kaisah Zahra bt Jafrizan
Umur : 7 bulan ++

Sila nyatakan nama si comel dan umurnya. DONE!

Dalam entri tersebut pastikan anda mention dan link ke BabyIbu dan semua sponsor (no link back will be disqualified). DONE!

Bila dah siap, tinggalkan link entri anda di entri ini. DONE!

kepada kawan2 yang lain, jom lah same2 join contest ni..

1 comment:

lily azliyana @ mama zara said...

Gud luck Zahra. comeinye bergaya ngan baju raya. teringin nk join contest ni tp tkde gmbar yg sesuai. kan Zara asyik bad mood raya aritu so sume gmbar berbaju kurung byk muka tgh bermuram durja..hehehe..