Tuesday, October 13, 2009

HePi BeLaTeD BeSDaY To Me....huhuhu..


hehehe..ape lah ummi ni kan..sampai lupe nak wat n3 pasal besday ummi..hihihi..nasib baik lah ader kawan seofis ummi yang wat spesel n3 pasal besday ummi kat blog dier..baru teringat..ape lah ummi ni..thanks yer ibu azfar sebab ingat besday ummi..ni lah kek yang ibu azfar bagi..walaupun tak leh makan, ummi terharu nyer..hihihi..

ni lah tuan punyer besday..ummi lah tu..
Tanggal 10 oktober 2009 yang lepas bersamaan dengan ari sabtu, 21 syawal 1430h..genap lah usia ummi 28 tahun..huhuhu..dah tua dah..makin hampir ke angka 30 tahun..semoga ummi akan sentiasa dipanjangkan umur untuk mengecapi kegembiraan dan kebahagian bersama suami dan anak yang tercinta..kalo boleh, ummi nak sentiasa ade untuk meniti hari2 bahagia dan detik2 indah bersama zahra dan abah..sesaat pun ummi tak nak terlepas tengok perkembangan zahra depan mata ummi..
Ya Allah Ya Tuhan ku..dihari lahirku yang ke 28 ini, hamba Mu bermohon..Kau panjangkan lah usia ku..Kau berikanlah aku kegembiraan, kebahagian dan kesejahteraan bersama suami dan anak ku yang tercinta..Kau rahmati lah keluarga ku Ya Allah..Kau murahkan lah rezeki kami sekeluarga..berkatilah rumahtangga kami Ya Allah..tunjuk kan kami jalan yang lurus Ya Allah dan Kau panjangkan lah jodoh kami sekeluarga..Ameen..
dikesempatan ini gak, ummi nak ucap tq kat cikgu intan yang menjadi orang pertama wish besday kat ummi..
hihihi..dah lah..cukup lah citer pasal besday ni..hehehe..malu plak nak citer lame2 pasal penambahan usia ni...

4 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Happy Belated Bday ummi Zahra..
smoga dipanjangkan umur n bertambah2 rezki yer..

nmpak sgt skang anak diutamakan. mcm2 citer psl anak keluar kat blog, tp bile part cite diri sndiri leh terlupa plak..hehe

CuTeMiUt78 said...

oh.. happy belated besday..
semoga apa yg diimpikan tercapai hendaknya..

@>--ummi zahra--<@ said...

tq lily..

tq cutemiut..

iszureen said...

epi besday ummi...epi besday ummi...epi besday ummi zahra....epi besday 2 u...huhu...cedih x dpt celebrate samer2...x per nnti next month kiter buat sekali ramai2 eh...