Thursday, October 1, 2009

AkTiViTi MaLaM RaYa

zahra sebelum tido..
suke lah tu ummi amik gambar dier..
seronok nyer zahra..

Tahun ni first time merasai susana malam raye kat kampung abah..biaselah..bunge api dan mercun di sini sane..kaum lelaki sibuk membakar lemang..ummi tak wat ape pun..melayan telatah zahra..nak tolong masak, sumer dah siap dah..so, duduk tengok tv jelah..abah plak, lepas bakar lemang sibuk ikut abang sepupu dier pegi pekan rabu kat alor setar..tengok peniaga2 lelong di malam raya..memang happening sebab ummi pernah pegi mase bujang dulu dengan atok & opah..lepas abah kuar, ummi pun bawak zahra tido..ummi dah tak larat..letih badan sebab lame dalam kete tadi..zzzzzz..




2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..cerianye muka zahra. seronot die nak beraya 1st time.

bagus btol ummi zahra ni kan. sume kelengkapan smpai walker pon bwk balik. mesti penuh giler boot keta ngan brg2 zahra jek..hihi

MiMiEZaN ZaHRa said...

tu lah..orang lain dah tak leh nak tumpang..hihihikk..