Monday, October 19, 2009

Baby In Gown Contest

ummi tengah giler contest lagi..ummi nak masuk contest Baby in Gown plak..so, layan jer lah gambar kat bawah ni yer..walaupun belum pernah menang ape2, tapi ummi tetap suke masuk contest..


Syarat Penyertaan

1. Contest ini terbuka kpd semua bloggers..Bermula pada hari ini 1 October - 28 October 2009..( Sempena My Besday )

2. Diwajibkan menjadi FOLLOWER blog mamaalieya..and ADD link blog mamaalieya dalam bloglist anda..DONE!

3. Diwajibkan untuk letakkan banner di side bar blog anda.. Banner tersebut mestilah di link dengan link ini DONE!

4. Sila upload sekeping sahaja gambar anak anda & buat entry tentang contest ini pada blog anda. Pada gambar tersebut, nyatakan nama baby & tarikh lahir baby..DONE!

ni lah gambar anak dara ummi yang dipertandingkan..ni boleh dikategori sebagai gown tak..??hehe..boleh lah yer..ummi suke sangat bile zahra pakai baju ni..nampak cute & sweet..

Nama Permata Hati Ummi : Kaisah Zahra bt Jafrizan


Tarikh Lahir Puteri Kesayangan : 1 Mac 2009 (Hari Tentera Darat..hehe..)

5. CONTEST nie terbuka untuk baby girl shaja, gambar tersebut mestilah gambar baby yang berpakaian baju GOWN. Baby korang mesti berumur 1 Bulan hingga 2 tahun ja..DONE!

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Gud luck Zahra..!! mmg nmpak sweet sgt Zahra pakai dress tuh..=D

@>--ummi zahra--<@ said...

tq lily..