Friday, November 13, 2009

Cutest Baby in Blue Contest

ari ni ummi nak join contest plak..dah lame tak dapat masuk contest..contest ni anjuran cik eliza sempena anniversary yang ke 5 pada 17 november ni..hepi anniversary in advance ye..contest ni bermula pada 24 oktober 2009 hingga 17 november 2009..dah nak dekat due date dah..jom kiter tengok ape syarat-syarat nyer..

TERMA & SYARAT-SYARAT PENYERTAAN :

1. Terbuka kepada kesemua blogger yang menjadi follower saya secara langsung & tak langsung

2. Dengan Sukahati dan rela hati menjadi FOLLOWER saya di Blog ini..OK!

3. Linkkan -elizakru.blogspot.com di blog anda..OK!

4. Sila Add kan Banner Contest di side bar blog memasing...banner tersebut mestilah di link kepada entry contest ini..OK!

5. Sila buat special entry utk contest ini dan upload 1 keping gambar anak uols in blue..tak kisah la pakai baju biru ke, kasut biru ke, as long ada biru..OK!

6. Sila link kan url blog anda di comment saya ini bagi memudahkan saya melihat pernyertaan anda.OK!

7. Pemenang akan dipilih oleh juri profesional berdasarkan kecomelan baby dan kualiti gambar serta gambar yg menarik perhatian juri.OK!

8. Had umur baby uols :- newborn ~ 5 tahun.OK!

9. Oleh sebab ini kali yg ke 5 punye anniversary, so akan ada 5 pemenang ..hadiahnya? tungguuuuu......OK!

ni lah gambar zahra yang ummi pertandingkan..hehehe..gambar ni mase zahra baru-baru lagi meniarap..ummi suke gambar ni sebab zahra posing dengan gaya manja sambil meniarap..hihihi..nampak sweet..puji anak sendiri nampak..

NaMa DiBeRi : Kaisah Zahra binti Jafrizan

UmUr : 8 bulan 15 hari

kalo ader rezeki ader lah kan..kalah menang tu adat pertandingan..huhuhu..gud luck sayang..

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

comeinye zahra berbaju biru..!! gud luck yer zahra.my zara tk byk stok baju biru. susah nk pilih gmbar utk contest..hehe

CuTeMiUt78 said...

hik..hik..hik.. memang tomey... good luck too