Wednesday, July 21, 2010

Sweet Cute Baby Smile Contest!!!

Salam..hehehe..ni n3 last minute name nyer..ummi pun dah lame tak masuk contest..so, beri laluan untuk contest pertama pada tahun ni..cewah..hehehe..contest ni anjuran blog intankuterpilih..die wat contest ni sempena nak promote blogshop terbaru dier iaitu Baby Ku Cute Collection..jemput-jemputlah singgah ke blogshop beliau..kepada sesiapa yang nak join contest Sweet Cute Baby Smile ni, sila klik sini.


Create your own banner at mybannermaker.com!

so, ni lah gambar yang ummi pertaruhkan..gambar ni memang fresh from the oven lah..baru amik petang semalam mase bawak zahra jalan-jalan kat Taman Tasik Shah Alam..hadiah dier berupa duit raya rm 50..mane tahu kalo ade rezeki zahra..leh wat tambah-tambah untuk shopping raya..hehehe..
*
*
*
*
*

Nama si Manja : Kaisah Zahra binti Jafrizan
Umur si Manja : 1 tahun 4 bulan
Nama ibu : Maliami binti Mohamad

3 comments:

Diamilikku said...

comelnya zahra dressing mcm ni...sweet sangat2..hehehhehehe

Ummi Aisyah || Cik Yah said...

tomey2..untie nak pinjam topi tu leh zahra??

INTANKUTERPILIH said...

ok pass...tq