Monday, May 17, 2010

Ummi Nak Exam..

Tengah banyak story nak citer sebenar nye..tapi tengah takde mood nak wat n3..tengah mood untuk exam..nak study skit-skit..ummi akan exam KPSL dari 18 hingga 20 mei 2010 kat Mardi..oleh itu, blog akan menyepi wat seketika..cewah..macam ramai sangat lah yang baca blog ummi kan..terima kasih pada yang sudi menjengah..doakan ummi untuk jawab exam dengan tenang dan dipermudahkan..dan mudah-mudahan lulus lah hendak nyer..hehehe..dah lame tak exam..riso pun ade ni..huhuhu.. gambar selingan..pengubat luka, gundah gulana di hati ummi..sayang zahra..


3 comments:

Sha@Mama Tina said...

semoga ummi zahra dapat jawab exam ye..

Ummi Aisyah said...

wish u best of luck

Diamilikku said...

KPSL tu apa mimi??? gud luck n all the best ya