Wednesday, April 28, 2010

Part 1 - Bertolak dari Carjunk..

tanggal 23 april 2010, akhir nya tercapai jugak perancangan percutian ummi dengan kawan-kawan ummi..2 bulan perancangan tu..so, pagi tu, ummi bangun awal lah..dalam kol 5.00 pagi..takdelah awal pun sebenar nyer sebab hari-hari ummi bangun jam tu kan..pagi tu, ummi pun gigih lah menggoreng nugget, sosej..pastu buat air untuk abah satu tupperware..siapkan air panas zahra sumer..barang-barang dah masuk siap-siap dalam kete malam sebelum nyer..kol 6.00 pagi, abah bangun dan bersiap..lepas tu, ummi terus angkat zahra jer dalam kete sebab zahra tido lagi..6.45 pagi, gerak dari umah dan sampai kat Petronas Technology Park dalam kol 7.05 pg..seperti biase, ummi yang akan sampai dulu..hehehe..sementara tunggu yang lain2 sampai, ummi sempat beli air n bubur untuk zahra kat mc'd..tak lame lepas tu, 3 kete lagi menyusul kat petronas tu..dalam 7.30 pg lah baru gerak ke R&R Sg. Buloh..jalan tak payah cakap lah..jem giler..yelah, time orang pegi keje kan..kitorang jer yang tak keje..hehehe..akhir nya sampai kat hentian dalam kol 8.35 pg..tak lari sangat dari target mase kitorang..layang lah gambor-gambor kat hentian..

zahra baru bangun tido n baru sudah mandi..

sibuk nak main kat playground ni..makan skit jer..

zahra main jangkang jongkit ngan abang azfar..


zahra yang mule nak melasak..sib baik ade kerusi abang azfar ni..

posing dulu sebelum bergerak ke destinasi seterus nya..
sumer dah ready dengan pakaian untuk terjun kat tambun jer..hehehe
kitorang mula kuar dari hentian sg. buloh jam 9.45pg lepas mandikan anak dan mengisi perut masing-masing dulu..pastu berhenti jap kat hentian tapah dan terus menuju ke Lost World of Tambun..sampai tambun dalam kol 12.30 tengahari..citer pasal tambun, next n3 ok...

1 comment:

lily azliyana @ mama zara said...

bestnye dpt gi jenjalan ramai2..=D

nway, muka Zahra nmpak lain sket..maybe sbb rmbut dh makin pnjang..pipi pon makin chubby..cumell!!hehe