Saturday, September 5, 2009

HuJuNg MiNggU ZaHRa

lame x wat n3 kat blog ni..ntah naper keMALASan yang melanda..so, ni ummi nak story yang dah basi lah kire nyer..hujung minggu mase cuti merdeka yang 3 ari tu..kebetulan minggu tu, abah pun cuti..dapat lah pi jalan2..jenguk2 lah dulu gambar2 kat bawah ni..nanti ummi citer pegi maner..





anak manja abah ni

zahra dengan baju kurung raye..(abaikan gambar abah x berbaju tu..hehe..)

cantik tak zahra..??
abah tgh drive..

mase on the way nak pegi pkns bangi..

gambar kat atas tu mase ari sabtu..abah baru balik dari duty 24 jam..so, abah tido dulu..petang dalam kol 4.00 baru kuar..nak pegi cari baju melayu abah n baju kurung zahra..kami pegi pkns bangi..jem kat area situ..cari punyer cari, xde yang berkenan..so, just singgah bazar ramadhan kat situ n beli juadah untuk berbuka..lepas berbuka, abah ajak pegi bazar depan high school tu..nak cari baju kurung zahra..at last jumper..ingat kan xde dah size zahra ni..dapat lah zahra pakai baju kurung raye ni..
sok nyer plak ari ahad..abah bawak ummi n zahra pegi jusco kat balakong tu..rembatlah baju zahra lagi sepasang..pastu abah beli sluar n t-shirt dier..ummi x beli ape2 pun..ramai nyer orang..pastu xde yang berkenan di hati..tu yang x beli..lepas membeli belah, abah bawak zahra kat tempat permainan kat dalam jusco tu..sajer bawak zahra main..walaupun, zahra belum pandai duduk sendiri, ummi dengan abah tolong pegang kan..seronok jer zahra..




jom main dengan zahra..

1 comment:

Qistina's Mama n Abah said...

Merah ya...nampak putih sangat si zahra ni..cute