Tuesday, September 15, 2009

N3 YaNg Ke 100..

ari ni, n3 ummi dah cecah 100..hehehe..baru nak 100 kan..yelah, budak baru belajar..so, ari ni special n3 skit yer..

ummi nak mengambil kesempatan pada n3 yang ke 100 ni untuk mengucapkan tahniah kepada Nazmizan Muhammad yang merupakan kenalan ummi masa sekolah dan Suhana Abdul Mutalib isteri beliau yang juga pemilik blog 'Biarkan Aku Dengan Dunia Ku' kerana telah selamat dikurniakan cahaya mata kedua semalam tanggal 15 september 2009..pasangan ini dikurniakan seorang baby boy yang comel seberat 2.6 kg..Daniya Alesha dah jadi kakak yer..dah dapat sepasang dah..seronok nya..ummi, abah n zahra doakan semoga mizan, sue, alesha & baby boy akan sentiasa sihat dan ceria..nanti jangan lupa bagitau nama baby boy tu yer..rasa nyer ari tu ade bagitau ade name aisy kan..??

ni lah gambar baby boy mizan & sue..sweet kan..

(gambar ihsan dari DJ Epoi..sori yer sebab amik gambor ni..)


2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

Alhamdulillah..kak su dh selamat bersalin ker. induce kan..tk sangka ummi zahra kawan ngan papa alesha..seronok diorng dh dpt anak sepasang kan..=p

cumei la bby aisy tu..(konpem jek nama aisy. ntah2 diorng tkr name last minit..hehe)

MiMiEZaN ZaHRa said...

tu lah..seronok dah dapat sepasang..lily biler nak tambah..hehe..sori..gurau jer..
papa alesya member sekolah dulu..
papa alesya yang bagitau sue dah bersalin..