Wednesday, August 26, 2009

NoT In MooD..

ari ni dah pose yang ke 6..hope sumer masih segar n bersemangat nak berpuase yek..actually, ummi tengah takde mood nak update blog ni..disebabkan ader keje skit & server di ofis yang tersangat lah ke...lem..ba...pan.., so, hilang mood nak update n3..tengok lah nanti minggu2 depan ker ummi wat n3 baru tentang zahra n lain2 lah..aaarrrrggghhhh..bosan nyer..nape lah dengan ummi ni..hehe..


2 comments:

Qistina's Mama n Abah said...

Alamak..kemalasan dan kelembapan melanda disana sini nih...virus baru agaknya ni..hehehe...sabar-sabar ye.. dugaan ramadhan...

CuTeMiUt78 said...

eemmm takpe.. take time k.. kot la nnti bila dah mood kembali normal for sure mesti ada story mory terkini kan