Thursday, April 21, 2011

Akhirnya Tercapai Jugak Impian Ummi Nak Photoshoot..

sebenar nya ummi memang dah lame sangat teringin nak wat photoshoot..dari tahun lepas lagi..tapi malu n tak confident zahra boleh cooperate tak dengan fotografer tu..telah dihitung, dicongak, dan diambil kira zahra dah besar..finally ummi pun bersetuju lah hire sorang photographer ni untuk wat photoshoot..sumer confirm sumer kenal punye..photoshoot pada 10 April 2011 yang lepas by Linda Latip. ni pun lily @ mama zara zareef yang recommend..maka pagi ahad tu jam 9.00 pagi berlangsung lah sesi photoshoot..cewah..exceli, ps tu memula wat kat Taman Putra Perdana, Putrajaya..tapi disebabkan kat situ ade playground, so, agak susah untuk mendapat kerjasama cik zahra untuk berposing..dapat beberapa shot kat situ, then terus tukar tempat kat Taman Wetland..zahra still sangat susah bagi kerjasama..kesian linda..ummi dengan abah pun tak pernah ade pengalaman..so, tak tahu dah nak wat camne..setiap kali tukar baju, mesti melalak..terpaksa stop kejap..last mase pakai sluar tu, zahra melalak lagi..mungkin sebab die dah mengantuk kot..nasib baik linda bawak anak die, Ghazi..pastu kebetulan ade plak pengunjung yang datang situ bawak rabbit..dapat lah zahra duduk diam sikit..so, dapat prop free lah untuk ps ari tu..hehehe..kesian linda, pening kepala nak dapat shot yang cantik dari zahra..model tak beri kerjasama sepenuhnya..ape lah rupe gambar2 ps tu nanti yer..cd nyer belum dapat lagi..tak sabar ummi nak tengok..tapi, linda dah tag 1 picca zahra kat ummi..n the picture is.....

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

jeng...jeng..jeng..

kaisah zahra ayu bersimpuh wif rabbit..gambar yang diambil cantik..tapi model comot skit sebab x nak ikat n sikat rambut..baru lepas ngamuk..huhuhu..camne ummi nak wat photoshoot lagi ni zahra..

2 comments:

LilyAzliyana@MamaZaraZareef said...

heee..berjaya gk fotoshoot yek..nway, buat ps ni utk zahra sorang ke or satu family..tk sbr nk tgk gmbar yg lain..kite mmg suka sgt ngan hasil tembakan linda latip nih..=)

nway, klu budak2 mmg mcm tulah..last ps arituh pon zara moody jek mula2 sbb die br bangun tido..dh kemudian2 br mood ok..=p

@>--ummi zahra--<@ said...

ps ari tu satu family..tu lah, zahra susah nak amik gambar..last2 nanti kan, gambar ummi n abah jer yang banyak..heheheh