Monday, March 8, 2010

ZaHRa 1st BiRtHdAy CeLeBraTiOn

28 februari 2010 telah berlangsungnya sambutan hari lahir Kaisah Zahra yang pertama..cewah..skema plak..ummi wat sehari awal lah dari birthday zahra yang sebenar..sebab 1 mac 2010 kan ari isnin..so, majlis tu terpaksa diganjakkan sehari, wat ari ahad..majlis tu berlangsung kat umah opah..atok sponsor khemah sebab umah kecik kan..takut tak muat orang nak duduk..menu utama ari tu ialah soto (ummi yang masak..tapi tak sedap lah..), laksa (opah yang masak, bihun goreng (jiran tolong gorengkan), kuih muih dan buah-buahan..pak ngah sponsor kek besday zahra..kol 5.00 petang, tetamu mule datang..lepas tu nyanyi lagu besday untuk zahra dan sesi potong kek..mase ni zahra dah mule jalan..asyik berjalan-jalan sane sini..tak nak nyer zahra bile orang lain pegang dier..tetamu yang datang dari kalangan jiran tetangga, saudara mara n kengkawan ummi..scroll ke bawah untuk tengok gambar sekitar sambutan hari lahir zahra..layan jer..
zahra mase tengah bersiap..
kek besday zahra..
Moist Chocolate Cake..siap ader gambar..
sesi bergambar sebelum potong kek..
mama cu yang tolong agih-agih kan kek..
zahra & abang azfar..
zahra n nek og..
zahra n abang ameer..
posing manja dari zahra..
baru dapat kaki, sibuk nak berjalan..
acik isma n family..
zahra yang tak duduk diam..ape yang Princess Zahra fikirkan tu.. zahra lagi..dan lagi.. the three stooges..
longgokan hadiah..
ni lah hadiah yang zahra dapat..

toys n kasut..
baju-baju n towel..pelbagai gown n skirt..

2 comments:

lily azliyana @ mama zara said...

alahai..Zahra dh setahun rupenyer yek..Happy Belated 1st Birthday dear..zahra makin lama makin cantikla..terserlah kegigirlannya..hehehe.. n best btol die dpt byk hadiah..=D

nway, psl photoshoot tu..act depends on pgrapher..klu outdoor biasa range rm120-250 mcm tuh..klu utk majlis mcm bday, mahalla sket lebih kurang rm300..tryla masuk giveaway kwn kite tuh...kot2 are rezki menang kan..=)

@>--ummi zahra--<@ said...

tq aunty lily..

thank 4 the info lily..nnti kite join lah contest kawan lily tu..