Sunday, July 31, 2011

Selamat Menyambut Ramadhan Al-Mubarak..

Dah lame sungguh ummi tak story dalam blog ni..sibuk skit..lagi pun minggu lepas ummi takde kat ofis..ummi ade kursus kat melaka..nanti-nanti lah ummi hapdet pasal kursus..so, memandangkan hari ni dah 1 ramadhan..sumer umat islam dah mula berpuasa..di kesempatan ini, ummi dengan rasa rendah diri memohon ampun dan maaf kepada rakan2 blogger, followers dan silent reader seandainya ummi pernah dengan sengaja atau tidak menyinggung perasaan tuan/puan..mudah-mudahan ramadhan tahun ini akan memberi seribu barakah kepada kite semua..moga-moga ramadhan kali ini, dapat lah ummi mengambil melipat ganda kan ibadat yang mane-mane pernah terkurang..ameen..tahun ni mungkin belum berkesempatan lagi untuk ummi berterawih di surau..ummi akan cuba kuatkan semangat ummi untuk melaksanakan solat sunat terawih di rumah..rase sayang sebab tahun2 lepas ummi tak kerjakan solat sunat terawih..doa kan ummi yer..

1 comment:

deq su said...

selamat berpuasa mimie...