Wednesday, May 4, 2011

Alhamdulillah...

dah dua ari ummi tak update blog..sibuk skit..ummi just nak criter pasal zahra..alhamdulillah..zahra dah beransur sihat..cume batuk nya masih ada..dan ade jugak mase2 yang zahra akan muntah balik lepas menyusu..ari tu ummi ade citer pasal zahra tak selera makan dan susu..thanks tu lily n sue kerana bagi respon tentang masalah ummi..mungkin betul, mase tu zahra takde selera makan sebab tak sihat..sekarang ummi tengok zahra dah berselera semula..seronok ummi tengok..makan biskut..makan nasi..pastu mintak 'ummi nak shushu..'seronok tengok zahra nak makan semula..kalo tak ummi risau jer..tapi sekarang ni, ummi plak yang mula rase tak sihat..batuk n selsema tak baik2..dah dekat sebulan dah..ari tu macam nak ok..tapi sekarang macam nak teruk balik..nanti sampai hilang suara macam ari tu..huhuhu..sok ummi cuti..leh rehat..tapi ummi cuti sebab nak hantar PIL pegi KLIA..PIL nak pegi menunaikan umrah..mudah-mudahan mereka selamat pegi dan selamat balik..ok nanti bile ummi masuk keje..ummi hapdet blog lagi k..

3 comments:

Sha@Mama Tina said...

semoga cepat sihat ye zahra..ummi dia jgn la sakit..zahranya lom elok lagi..kang papa dia pulak kene jaga dua2.. :)

Diamilikku said...

alhamdulillah....lega dgr anak2 dah sihat....mimi pun jaga diri yer...:)

@>--ummi zahra--<@ said...

tq sha..tq sue